"Let our marine environment be clean" Initiative

upload.jpg
upload.jpg

(الأربعاء، ١١ أكتوبر، ٢٠١٧)

نود أن نشكر القيادة العامة لشرطة دبي - قسم الإنقاذ البحري بدعوتنا البارحة الساعة الثامنة صباحا لحضور مبادرة البيئية البحرية (لتكن بيئتنا البحرية نظيفة). فعاليات المبادرة كانت عبارة عن تطوعات من غواصين من جميع أنحاء الدولة لتنظيف ميناء الحمرية بدبي، وبحمدلله تم إنتشال المخلفات من الميناء بنجاح، و تم تسليم جوائز و شهادات للمتطوعين لمكفأتهم على جهودهم الطيبة. نتمنى أن تكون بلدنا نظيفة دائما في البر و البحر، ونود أن تستمر هذه المبادرات في المستقبل، نحن متفائلون بتطور وضع البيئة البحرية بدبي لسبب واحد، وهو توفر هذه المبادرات الطيبة من المنظمين و المتطوعين الذين قاموا بأداء واجبهم تجاه هذه الأرض الطيبة. ونود أن نوجه شكر خاص للمقدم علي عبدالله القصيب النقبي أولا بتنظيم هذه المبادرة و جهوده في نجاحها و ثانيا بدعوتنا و ترحيبنا فيها. 🇦🇪

 

(Wednesday, 11th of October, 2017)

We would like to thank Dubai Police - Marine Rescue division for inviting us to the Marine Enviromental Intiative (Let our marine environment be clean) yesterday, at 8:00am Dubai Time. The intiative took place at "Al Hamriyah" port and included diving volunteers from around the country who were given the task of cleaning up the port. The volunteers successfully cleaned up the bottom of the port and extracted a lot of trash. Prizes and certificates were given out to all the volunteers who attended the initiative. We as "naw" would love these initiatives to continue in the future, and we have high hopes that they will continue still, with the good will of the people and organizers who helped make this happen. We also would like to give a special thanks to Lieutenant Colonel Ali Abdullah Al Qusaib Al Naqbi, first for organizing the initiative and second for welcoming us to join. 🇦🇪